Gépjárműparkom története és egyéb témák

Nagymotort kéne venni és egyéb napi témák

Trollvihar II.

2018. december 13. - wannabebiker

A tegnapi bejegyzésem kapcsán a következő gondolatok fogalmazódtak meg bennem.

1.

A kommenteket letiltottam annál a posztnál, mivel nem vagyok felkészülve arra a fosáradatra, ami onnan érkezett. A csúsztatás és a hazugság a minimum volt, mint vád, amivel szembesültem, de egyenesen volt olyan kommentelő is, aki a gyerekeim kezét meg lábát akarta levágni. Srácok, őszintén: miért?

2.

De nem ez a lényeg, ha nem mondhatom el nyugodtan a véleményem akkor megtartom magamnak. Ami sokkal inkább lényeg, hogy kb. 17000 olvasója volt ennek a cikknek eddig, ebből körülbelül 50-en vették magunknak a fáradságot, hogy idehányják azt a zavaros szemetet, ami a fejükben van, ez az olvasók kevesebb mint fél százaléka, ami meghagyja nekem a reményt, hogy az olvasók 99,5% tud kulturáltan, erőszak nélkül véleményt cserélni. Én nem szeretnék egy olyan országban élni, ahol félnem kell, ha el merem mondani a véleményemet. 

3.

Egyébként olvastam valahol, a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé. Úgy látszik azt az 50 trollt igen :-)

4.

Néha elmondom a véleményem, mert nem értek egyet mindenben az aktuális történésekkel, illetve nem értem, hogy bizonyos dolgok miért történnek. Például azt értem, hogy a jó embereket meg kell fizetni, ez mindenütt így van a világon. Azt már viszont nem értem, csak egy maroknyi jó ember van ma Magyarországon? Értem, hogy az építkezések jó hatással vannak a gazdaságra, munkahelyek, áfabevétel és egyéb ilyesmi formájában. Nem értem, hogy miért csak egy fajta építmény kap ilyen kiemelt szerepet? Ha már egyfajta, akkor meg miért nem az utak lettek kiválasztva, mint kedvenc építmény? Ez valahol egy társadalmi vagy gazdasági ciklus, a II világháború után nem volt magántulajdon 40 évig, aztán 1990 után jött a privatizáció, most ismét egy államosítás, jobban mondva centralizálás zajlik. Mikor lesz újra decentralizálás? Ki tudja, de hogy lesz, az egészen biztos.

5.

A politikai témájú kommenteknél előzetesen moderálni fogok innentől. Ez a blog amíg itt van nem lesz a trollok homokozója, menjenek máshová szart fröcsögni.

6.

2012 óta írom azt a blogot, eddig egyetlen egy cikkem sem kapott ilyen figyelmet, pedig volt egy pár, ami index vagy index2 főoldalas volt. Ez a tegnapi poszt nem volt kint semelyik főoldalon és mégis 1 órán belül 10000 fölé ugrott a nézőszám, aminek azon kívül, hogy ez a téma sokakat foglalkoztat, nem nagyon látok más okát, csak azt, hogy van egy trollkommandó, akik erre várnak, ezért is a sok érthetetlen komment, ballipsi meg egyéb jelző. Én nem vágyok ilyen fajta figyelemre, ezt meghagyom a hanyatló nyugat ópiumának.

Röviden ennyi, köszönöm a figyelmet, mehet mindenki haza.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wannabemotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr6714476226
Nincsenek hozzászólások.